Friday, March 12, 2010

gusar.resah.gelisah

Posted by irnasofia at 10:55 PM 1 comments Links to this post
salam~
another post in a day.
*kalo xphm.ignore it,okeh?*

eem, it should be a good, relaxing holiday ever.spatutnya irna menghabeskan holiday ini dalam keadaan yg terbest.not wif this current mood yg ntah pape. i don't know, whether i really buat keputusan yang bijak.truth to be told, i really want to join them.having a good time wif them, enjoying and spend my time wif them.i really do.ntah.i felt like awkward, malu, segan, 1001 rsa.i don't know!.

did i too sensitif or it just mmg perlu berperasaan begini?

skarang tgh mmikirkan kebaikan n keburukan yang akan berlaku.kalau "bnda" itu diteruskan.rasa mcm perlu, tapi pikir balek, haruskah?.i don't want something like this will ruin our *******.xnak!

maaf la sumo.kalu ado traso aty, i'm just normal*mcm poem sblm ni*

i did love u all.eternally.
tindakan yg dibuat, akibat n sebab..wah!
end of it!


btw, thniah kat akak2 spm09..wah..hebak2..k.tik msk tv!k.bibah..mantop2..wlaopn description kat tv uh termerloh pahang, tapi yang penting ado..haha.hensem napok ust mansor lam tv!
*it's our turn to shine plop! spm2010, better make a move!*

to-do-list utk cuti ni!!
1.menghabeskan masa dgn sgt BAEK.
2.menunngu patiently kakak2 kesayangku balek.i miss them!
3.mengemas bilik gara2 exam ai tu.tahniah la kat exam coz berjaya mensepahkan bilik ku.timo kasey byk2!
4.menghadiri rutin mingguan di tempat itu dengan keadaan yang terbaek utk kebaikan diri.huhu
5.mencari n menilai diri sendiri.perlukan waktu.

keyboard off~
nb1:love them
nb2:harap fham
nb3:maaf
nb4:kalaulah saya tau..
nb5:mummy, thnks 4 da words.love u!
nb6:encik raj, saya mintak maaf! bkn niat nk lari.haha
nb7:slmat pergi balek kat yam.
nb8:jalan,jumpa jpj, belok kiri,maahad panchor?..huhu~
nb9:mnunggu masa utk....
nb10:that's killing me.deep inside
nb11:pikir bnda ni, mbhyakan kshtn.
nb12:slama ni saya diam.
nb13:bila saya dah..
nb14:nyesal xbuat btl2 exam ai tu..:((.chemis!
nb15:raj, wait for me!

Memory Lane.

Posted by irnasofia at 10:49 PM 0 comments Links to this post
Memory Lane
written by: irnasofia
dedicated to;cbt members
it's been years
hard to believe
but we have to face the reality
how fast time passes fly
without turning back

we met
God had decide it
have laughter together
and joy forever
holiday we spent together
have own memories

this year and before been great
i can't wait what happen next,
seeing how great our friendship
growing with love and joy

the laughters we have,
the cries we bear,
the secrets we share,
the fun we dare
and we've share every little of it
together as a friend

i look back
into the past
remember the memories
we cherish in our hearts
our friendship has gone far
but not as far as it's going
because we had so much more
ahead!
keyboard off~
nb1:a poem.da lma tulis..tiba2 tringat nk post.

Thursday, March 11, 2010

Tak Perlu.

Posted by irnasofia at 10:19 PM 0 comments Links to this post
bkn benda yang baik bila semua benda jadi besar, benda yang xperlu difikir,ditafsir dan dinilai. bkn salah saya jika saya berpihak kepada sesiapa, sebab saya tahu siapa yang betul dan siapa yang salah, jangan biar saya begini, sebab saya juga punya dan ada apa yang awak ada, dan saya punya sebab jika saya buat apa yang saya buat. bkan saya yang berubah, tapi saya hanya ikut dan pilih apa yang saya rasa benar. kalau benda itu menjadi masalah, yang memang sepatutnya tidak menjadi masalah kerana memang sebenarnya kita bermasalah.saya tak kata saya betul, sebab saya mungkin akan bertindak sama dengan awak buat, tapi saya tak akan besarkan benda ni, sebab apa yang terjadi pada awak boleh diubah. kalau saya dalam situasi awak, mungkin hanya bibir saya berkata-kata dengan lantang tapi bukan benda ini dibesarkan.saya tak kata awak salah .saya ingat saya boleh paham awak dan awak boleh paham saya..rupa2nya~

keyboard off

nb1:kalau tak puas aty, kita face to face.amacam?
 

rain drops. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review