Wednesday, September 8, 2010

currently:

Posted by irnasofia at 9:09 PM
salam
last posting before raya,bajet la irna nyo post slps post gedix hari itu.

emm, again, it's coming.RAYA.muahaha.saya suka raya, sbb raya saya buleh tgk tv puaspuas, makan kueh tart banyakbanyak, minum air oren sampai sakit perut.huhu.

just a simple posting.xdep idea nak tulis.agaga.

emm, btw thnks kpd buddies yang ikot bersama ke KBMALL hari itu,seronok.menghabeskan duit mmg seronok.haha.credits to:amni,aliah,maryam,syafiqah,cheya,syakirah and our sis, kak farah aisyah.;).jeles tgk keMESRAan kak farah ngan scha!jam pon sama, even beli kasut pon sama.aihh!
-elak kontoversi, jangan cito bnyk2.hik3-

my home suda dipenuhi rakyat2 johor,terengganu dan jugak rkyat selangor, saya sebagai rakyat kelantan yang budiman sudah pon merasakn rumah ini begitu SESAK!, diulangi, SESAK.rmai dooh manusia.huhu.and tahun ni, dalam sejarah, NO fireworks!xdop bunga api.:(.tauke bunga api malas nak gi bli.

so, raya neh.let's enjoy ourselves then.to spm candidates, sila kemaskan buku2 anda dalam kotak.perlukan kotak?haha.

keyboard ofF~

nb1:just fineshed reading;
please don't make me go by john fenton
he who laughs, last by David Tong
true singapore ghost stories by russell Lee(no 2,4 and 6);)
nb2:kueh tart da habes.
nb3:raya ketiga, ada majlis smyg hjt kat umah.
nb4:cito hantu kat astro ria mnunggu utk ditonton.muahaha.
nb5:ablong,kaklong and awni xblek.;(
nb6:bio make me dizzy.
nb7:hepi raya day!

1 comments:

Dr. Nur Farah Aisyah said...

erk
macam mana boleh ter-ada nama akak kat post irna ni?
dan paling penting, macam mana kak boleh terbaca post ni?
hehe :P

oke, elakkan kontroversi, tingkatkan prestasi

bittaufiq untuk SPM! :D

 

rain drops. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review