Saturday, November 16, 2013

Q3: What Kind of Person Attracts You ?

Posted by irnasofia at 8:24 PM
Assalamualaikum.

What kind of person attracts me?

ni maksud attract kat sini macam mengagumkan kan eh ? ke minat ? hihi

i do like hardworking man. it shows that he doesn't take life for granted. yelah, kalau rajin, mesti dia tu seorang yang boleh diharap, orang yang kuat semangat. suka orang macam tu. semangat nak belajar, semangat ditunjuk ajar.

orang yang cool, tak mudah melenting. kalau senang marah, senang terbakor, susah nak padam, susahhh ! cool tu menunjukkan kematangan, cool kat sini bukan bermaksud dapar problem buat tak tahu, tapi tak mudah gelabah. tenang, dan cari penyelesaian dengan bijaknya. how cool is that.

kelakar maybe. kelakar yang boleh diterima akal, no stupid  , low class joke andddd no double meaning jokes, that's so unmatured. yang tak mudah sentap, cool cool.

Yang tahu hormat orang tua muda kecik besar. pandai bergaul, pandai ambik hati. ahh.

tu je kot. :)

0 comments:

 

rain drops. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review