Saturday, February 26, 2011

utusan pendek :P

Posted by irnasofia at 11:31 PM

salam

i'm 18! ohh Gosh! i'm officially 18 at 1.15pm 25th february 2011!

walaupun sambut birthday dalam demam, tapi still happy! well, i kinda of sad, because thinking that i got a year older than before, but, that's life!

banyak sgt benda yang berlaku dalam 17 tahun hidup kat dunia neh. dari mula-mula belajar nak kenal dunia, sampai sekarang masih jgak tak paham apekah fungsi dunia. dari mula bertatih smapia dah pandai berlari, tapi tak berlari sebab penat.hahaha. dari mula-mula kenal sapa kawan sapa lawan dan sampai sekarang tak lawan lawan.

yea, semua tu berlaku ada sebab sendiri. bila dah teruji, barulah tahu semua benda tu semua.

macam yam cakap, saya kena thank my mum, sebab semua neh

dear my mummy,
thanks for all those love i'd received, you never failed ! love ya.
sedapp makan mak suap :P
bila sakit ade orang jaga.
bila mintak macam macam pon selalunya akan dipenuhi.
bia pun kadang kadang irna degil, irna tau dia sayang irna :P
mak, maafkan klang eh. semua salah silap kaklang dari mula mula mak keluarkan kaklang dari rahim mak, dari mula mula kaklang belajar berjalan, dari mula mula mak ajar kaklang tentang dunia neh.mak jgak ajar klang rasa sedih, sakit,pedih, perit, dan segalanya.

ilmu tak formal mak jgak ade kaklang celup sikit sikit, ilmu tahap tertinggi membebel, ilmu menjahit, memasak, mengait, menanam.semuanya, mak lah yang terbaekkk!

mak jugak ajar kaklang sabar. dan itulah yang kak lang tengah usahakan.sabar. ujian yg paling susah, sabar.:)


she's my best! and always be my best!



kawan kawan yg saya kenal,
thnks jgak.ingat jagk birthday kawe nehh.heeee~~
love you, girls!

girfriends, jom hangout?


takde idea nak tulis.mood tak elok.

0 comments:

 

rain drops. Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review